Sådan gør du din bolig mere kattevenlig

Har du en kat, så ved du, at de elsker at klatre og lege. Men det kan være svært at finde ud af, hvordan man kan gøre sin bolig mere kattevenlig, så man både kan have det sjovt og samtidig beskytte sin bolig. Her får du nogle tips til, hvordan du kan gøre din bolig mere kattevenlig.

Montering af kattelem i glasdør

En af de bedste måder at gøre din bolig mere kattevenlig, er montering af kattelem i glasdør. På den måde kan din kat komme ud i haven, uden at du skal bekymre dig om, at den kommer til at gå igennem glasset. Det er også en god måde at beskytte din bolig på, hvis du har en kat, der elsker at klatre.

Kattegitter til vinduer

En anden måde at gøre din bolig mere kattevenlig på, er at montere kattegitter til vinduerne. På den måde kan din kat komme ud og ind ad vinduet, uden at du skal bekymre dig om, at den falder ud. Det er også en god måde at beskytte din bolig på, hvis du har en kat, der elsker at klatre.

Kattelegetøj

En af de bedste måder at gøre din bolig mere kattevenlig på, er at købe noget kattelegetøj. Der findes et hav af forskelligt kattelegetøj, der kan holde din kat underholdt i timevis.